CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 17 October 2011

fakta tentang aku part 3.


fakta 11: tak bernafas selama 10 saat.
alahai 10 saat je kott..
bukannya ape pun kan..
aku takkan bernafas 10 saat lepas orang batuk..
aku pun taktau kenapa..
aku start buat nie masa kecik-kecik..
maybe tak suka kott..
lagi-lagi kalau orang batuk tanpe tutup mulut,lagilah aku tahan nafas..

fakta 12: tak suka lagu-lagu melayu.
ya ini memang betul..
aku tak suka lagu melayu..
aku suka lagu english n korea je..
so if y'all nak suruh aku dengar lagu yang y'all suka,jangan bagi aku dengar lagu melayu..
honestly aku memang fuck lagu melayu..
taktau kenapa..
maybe terikut-ikut kakak n abang aku kot..
diorang memang tak suka lagu melayu..

fakta 13: layan lagu screamo..
aku pun memang layang lagu-lagu screamo nie..
contohnye eyes set to kill,flyleaf,children of bodom.
macam-macam lagi lah..
kalau aku nak senaraikan,sampai esok pun tak habis lagi..haha

fakta 14: suka makan gulai asam pedas
bukan tu je..
aku memang suka makan makanan yang pedas..
yummy..
tak takut akan pedas.

fakta 15: pemalas orangnya.
ya..aku pemalas orangnya..
aku lebih suka dok dirumah sambil...nothing!
tak suka buat apa-apa..
lagi suka dok diam..hehe

0 dedaun pudina: