CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 30 October 2011

cousin ku sayang~

okay yang belah kiri tu mama dia IYLIA..
cousin terbaik aku..
dia dulu dok JB..then dia pindah ke Shah Alam..
masa dia dok JB,aku slalu tido kat rumah dia..
masa aku kena bedah kat hospitak KPJ, dia sanggup spend masa study week dia untuk jaga aku kat hospital..
dia baik sangat..
dia belajar course pharmacy kat KPJ..
aku doakan dia berjaya..
iylia,aku sayang kau doe...
okay yang tengah-tengah tu aida..
cousin terbaik aku gak..
dia ambil STPM tahun nie..
aku doakan dia..
aku sayang kau aida..
dia nie perangai gonjeng sama gak dengan aku..haha

okay pic tadi  tu semua cousin belah mak aku..
yang 3 orang nie pulak belah bapak aku..
yang kiri tu nama dia shireen..
comel gila kan nama dia..
sesuai lah dengan orang nye..
berumur 18,tapi macam budak kecik..
hehe..dia nie kuat merajuk sikit..haha
yang tengah tu pulak nama nya kak farihin..
baik jugak lah dengan adik2 sedara nya..
dia tak fikir umur dia tua sikit kot dengan kiteorang semua..haha
yang kanan tu pulak nama dia najaa..
she's 20..
1 year older than me..
she's fantastic..
she's so kind..
i love all of u!

yang budak kecik nie pulak anak wak der..
wak der tu adik ayah aku..
aku sayang dia nie..
dia photogenic..
dia comel..
geram gila nan muka budak kecik nie..
sayang kau kila!


yang ini lak adik kepada aida..
namanya arifah..
doa comel!
dia lah cousin terbaik aku skang!

yang nie lak abang Hadi..
cousin lelaki terbaik aku..
kepale dia gonjeng gila..
agak lucah jugak budak nie..
haha..
he's 25..i guess..
haha..sayang semua lah!! muahhhxx!!

0 dedaun pudina: