CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 17 October 2011


astaga..rupa-rupanya aku dah tinggalkan blog aku nie lama dah..
im so sorry!!
ok sekarang ni aku nak story sikit kenapa aku dah lama tinggalkan blog aku nie..
okay aku seminggu dok kat rumah bapak sedare aku iaitu pak cham..
seminggu okay..
then aku berlari ke mentakab,pahang..
haha..bukan berlari k..
dengan pak cham,bini nya n anak nya bernama betty n kak bod lah okay..
tapi tidur sana sehari je..
then balik ke muar semula..
tidur sehari je,then pergi ke KL...
pergi KL dengan kak bod..
kak bod hantar ke sane..
aku dok kat subang jaya..
rumah kak lin..
aku dok sana 2 minggu..
aku bukan just dok sane je...
aku tolong di kedai kak lin..
kedai makan SYAMILLE.
dia just jual makanan western..
ade nasi campur,tp tu pagi sampai tengah hari je..
ade jugak orang yang order makanan thai..
makanan-makanan thai semuanya orang dari thailand masak..
import dari thailand..
so memang pure dari thailand lah..
untung siapa yang makan makanan thai kat situ..
sedap woo..
sesiapa nak makan kat situ,pergilah ke subang jaya USJ 21..
cheh siap promote skali tu tak ley blah..
haha..okay kiranya aku kerja sekejap lah kat sana..
penat..nak tercabut kaki aku kerja kat sana..
2 minggu je kerjanya..hehe..
then aku tolong family abang nawfal coz dia nak kawin..
so banyak kerjanya..
paham-paham jelah apa kerjanya kan..
majlisnya dibuat di dewan..
penat jugak lah..
tapi best sebab dapat jumpa cousin-cousin aku..
rindu..
lepas tu aku ikut family aku balik ke jb..
terasa rindu pulak kat subang jaya..
tengok lah kalau aku rajin nak ke sana,aku akan pergi..
insyaAllah..

0 dedaun pudina: