CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 1 September 2011

single?not a problem..


okay aku single sekarang..
and aku happy bersingle..
okay you've got me,i'm sad..
so what??dah itu keputusan yang nazrin buat..
so dia jangan menyesal lah..
theres no second chance,third chance or whatever okay..
aku dah penat and serik!
sumpah dah malas nak bercouple-couple dengan dia lagi..
dia pun dah blow chance dia,so no more for him okay..
so aku kena jalani hidup aku bersendirian..
kalau dulu nak buat apa-apa,kena tanya dia dulu,sekarang nie tak lagi..
aku kena pandai buat keputusan..
and people need to stop asking "zarith,r u okay?"
or asking me "how come y'all broke up?"
i mean seriously people,do u think i wanna talk about it??
aku tetap okay n tetap aku macam dulu bila dah bersingle.
of cause lah imma little upset but i've been through so much n im breakable n bulletproof than ever..
senang cerita sesiape nak tahu,tanya la orang lain sebab aku dah taknak cakap pasal tu lagi..
sekarang nie aku pegang kata-kata nie je and aku nak orang yang single pegang kata-kata nie..
'if he's stupid enough to walk away,be smart enough to let him go'
aku rasa duit aku sekarang nie jimat sikit sebab tak habis kerana seorang jantan,aku banyak habiskan masa aku dengan kawan-kawan aku,tak buat dosa kering berpegang-pegang tanyan,peluk-peluk,tak buat maksiat lah senang cerita..terima kasih ya Allah..
alhamdulillah..

0 dedaun pudina: