CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 3 September 2011

saya (part 4)


saya.. sekarang suka makan..tiap-tiap kali 4 jam,aku akan makan..
tak tau kenapa..
cousin aku cakap sebab aku makan ubat psychology..
aku pun rasa macam tu..
aku taknak makan ubat tu lagi..
tapi kalau aku tak makan,mood aku tak okay..
so aku kena makan..
aku nie hidup untuk makan..
bukan makan untuk hidup..
lagi pun aku bahagia dengan keadaan macam nie..
tak berdosa pun gemuk-gemuk nie..
so kalau y'all marah kenapa aku gemok,ade aku kisah??
haha..

saya...suka shopping..
belum habis cakap lagi..
aku suka shopping online..
taktahu kenapa..
aku memang suka shopping,shopping kat online pun suka..
dekat facebook tu,dah beribu aku add mana-mana yang menjual something yang aku suka..


saya.....single..
yang ini y'all tahu kan??
tapi saya dah ada orang yang sayangkan saya..
iaitu iqbal..
even kiteorang nie jarang gila message and call,tapi masing-masing tak kisah..
kami dah serik bercouple nie..
sebab tu lah kami taknak bercouple..
and sebab itulah kami just nak kenal hati budi masing-masing dulu..
so kalau y'all dah tahu,jangan tanya kenapa aku break dengan nazrin tu.
sebenarnya dia tinggalkan aku.
bukan aku yang tinggalkan dia..
aku takkan tinggalkan orang yang aku sayang.titik!
inilah iqbal nya..


saya...sayang faris,izue and zul jugak..
okay jangan fikir aku nie betina sial okay.
mereka tu kawan baik aku..
diorang nie kawan sekolah menengah aku..
since aku form 4 terus rapat dengan diorang..
diorang nie jugak yang tubuhkan group yang bernama VOLUME 4..
sebenarnya ada 2 orang membe lagi..tapi sekarang tak berapa baik sangat..
aku suka berkawan dengan diorang nie..
apa-apa hal pun,aku sayang korang wei~~
 from left:izue,zul and faris..