CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 5 September 2011

masih teringat kat dia..


ah stop it zarith..
dia dah tinggalkan kau,wat pe kau still ingat kat dia??
honestly aku memang ingat kat nazrin..
yelah even baru 2 tahun couple,siape yang tak sedih kan..
orang yang baru couple sebulan pun sedih kalau break,ini pulak aku..
dia tak boleh faham aku..
aku memang taknak faham dia..
sebab tu kiteorang break..
dia yang tinggalkan aku..
sebenarnya dah lama kiteorang break,tapi taktahu kenape aku still ingat kat dia sampai sekarang..
rasenye dia dah buat nasi kangkang kat aku kot..haha..
walau sesial mana pun dia,dia tetap aku sayang...
kalau aku teringat kat dia pun,bukannya dia ingat kat aku..
aku pun sekarang nie rasa yang dia dah ada perempuan lain..
ouh bah..takpe..
take it easy zarith..
dialah bodoh sebab tinggalkan kau..
hurmm..masa couple,tak bersyukur,dah break,tercari-cari pulak..
aku pun tak faham kenapa dengan diri aku nie..
ya Allah,lupakan lah dia dari ingatanku ini..amin..

0 dedaun pudina: