CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 23 September 2011

hye people!


hye people!
how are you!!
dah lama aku tak re-blog kan??
rindu pulak..
aku pun dah taktau apa jadi dah blog aku nie..
kelmarin ada orang tanya kenapa aku tak re-blog,aku tak reply..
so biar lah aku reply kat sini..
thank k f****** sebab tanya..
bukannya taknak,tapi aku ketandusan idea..
yang sekarang nie pun aku ketandusan idea..
haha..aku taktau kenapa aku macam nie..
time taknak re-blog,time tu lah aku banyak idea,time nak re-blog je terus takde idea..
haha..jangan lah marah ea..
kalau nak marah pun,marah otak aku..
haha...hidop aku sekarang nie bosan nak MAMPOS!
aku hanya keluar dengan geng-geng VOLUME IV..
faris,izue,ieda,and zul je..fik takde langsung..
dia happy dengan kawan dia yang lain..
so lupakan geng lama dia..haha
tapi takpe lah..tu tak kisah sangat..
tak mati pun takde dia..
kadang-kadang bila difikirkan balik,best jugak erk hidup single nie?
siape single?angkat tangan??haha
boleh lah masuk geng aku..
semalam rumah aku ada kenduri arwah kakak aku n kesyukuran aku dah sihat..
alhamdulillah semua berjalan dengan lancar...
terima kasih for those yang datang ke rumah aku..
aku appreciate sangat..
aku happy korang datang..
yang tak datang tu takpe..
maybe korang ada kerja lain yang perlu korang wat..
aku faham..
jangan risau k..
umm...aku harap korang semua sihat k..
aku doakan korang panjang umur..
n aku harap y'all happy-happy k..
people,if y'all bosan dok umah n nak keluar,tapi takde geng,ajaklah aku..
aku bosan kot..so jangan segan-segan ajak ye..
peace!! k lah y'all..nak tengok TV..bye-bye!!
assalammualaikum!!

0 dedaun pudina: