CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 9 September 2011

hidup nie sekejap je kan..


hidup nie sekejap je kan??
hidup nie sementara je..
hurmm..cuba lah y'all ditimpa kemalangan macam aku dulu n buat diri y'all tu sedar bahawa Allah boleh bagi apa-apa dugaan kat y'all..
Allah tahu yang y'all boleh tempuhinya or tak..
aku bersyukur yang Allah pedulikan n berikan tumpuan kepada aku dengan cara berikan dugaan kat aku..
dulu aku memang lupakan Allah..
aku malas nak sembahyang..
aku malas nak mengaji..
kire nya aku malas dalam everything lah about keagamaan nie..
n aku memang lupakan Allah la senang cerita..
then aku accident masa bulan 3..
dalam bulan 8 tu lah aku baru berubah..
aku rajinkan diri untuk sembahyang,mengaji..
n rajinkan diri pakai tudung..
bukan nak bangga diri..
but its true..
i don't lie..
i'm telling u the truth..
aku rasa aku nie boleh mati bila-bila masa je..
alhamdulillah..Allah bagi aku hidup lagi..
so aku akan manfaatkan lah masa aku sebelum mati nie dengan beramal nie..
n aku akan doakan y'all pun berubah okay..
amin...

0 dedaun pudina: