CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 24 September 2011

fakta tentang aku...part #2


fakta 6:aku takde musuh...lagi??
ermm..yang aku ingat,dulu aku dah mintak maaf kat semua musuh-musuh aku..
kalau ada,aku minta maaf k..
aku dah taknak gaduh uh dengan korang..
kira 0-0 okay..

fakta 7:aku single.
aku rasa semua blogwalking yang rajin baca apa yang aku tulis kat blog nie dah tahu kan kan?
aku memang single pun..
n aku sukakannya..
suka sangat hidup single..
rasa macam apa yang selalu membazir,dah tak lagi..hehe..
faham-faham jelah okay..

fakta 8:aku anak ke-2..bukan ke-3 lagi dah..
ya..memang aku anak kedua sekarang..
sejak kakak ku yang tersayang dah tiada,aku lah yang gantikan dia..
aku pikul tanggungjawab berat sekarang nie..
akulah kakngah sekarang nie..
harap aku dapat pikul dengan baik..amin..

fakta 9:aku suka shopping barang on9..
aku memang suka pun..
aku suka beli beg,brooch,tudung and selendang kat blog..
dulu yang aku ingat,aku suka beli lens kat blog orang yang jual lens..

fakta 10:aku suka cuci pic.
aku memang suka cuci pic..
stakat nie,aku dah ada 3 album..
tak campur pun dengan album family aku..

0 dedaun pudina: