CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 2 September 2011

comment untuk raya tahun nie..


okay aku nak comment sikit pasal raya tahun nie..
raya tahun nie memang MACAM HARAM!!
langsung tak best~~
bapak aku malas nak keluar beraya sangat..
so aku jarang keluar..
lagipun first and second raya kat muar aku ingat kan best..
rupanya macam gampang.
tak best pun..raya pun 2 or 3 rumah je..
membe-membe nak ajak datang pun diorang dah nak balik college n university untuk belajar...
so aku keseorangan..
yang orang yang aku tak sangka langsung datang raya umah aku iaitu mira and abang irfan..
suka gila doe..
aku tak expect pun dia datang..
alhamdulillah..
thanks ye mira and abang..
zarith suka sangat..
ok lah..kawan aku datang nie..
t aku re-blog lagi okay..
bye-bye semua..assalammualaikum..