CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 15 September 2011

bosannya hidup..


Raya or tak,aku rasa sama je..
umm..aku sihat-sihat je skang nie..aku sekarang nie merajinkan diri aku untuk puasa ganti n puasa isnin khamis..
tujuan sebenarnya nak diet..haha
mak aku cakap nak diet tu kena puasa je..haha..
so aku ikut cakap mak..
aku dah tukar number..
tapi number baru aku cuma rakan-rakan terdekat je tau..
number lama aku ramai dah tau..
so aku nak privatekan sikit number baru aku..
aku ramai membe,tapi 20% je yang aku bagi number baru aku tu..
kat facebook pun dah ramai aku unfriend n block..
sesiapa yang aku tak kenal nak chat dengan aku kat IM facebook tu,
aku terus block..
rimas gila lah wei..
umm..sekarang nie dah boleh hidup sikit uh tanpa nazrin..
tu pun membe baik aku iaitu faris yang bagi sokongan kat aku..
tahnks faris..
you're the man..
haha..
agak bosan lah hidup aku skarang nie...
sebab tu lah aku jarang re-blog...
sebab ketandusan idea..
hehe..sorry y'all..
t kalau ada cerita,aku re-blog lagi eh..
k lah..aku nak tengok balik apa video yang aku dah upload kat youtube..kalau y'all nak tgk gak,
search kat kotak youtube tu xarithlilox je..
k lah y'all..
i think i should go now..
bye folks..
assalammualaikum..

0 dedaun pudina: