CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 12 September 2011

better diam kan??

if aku dituduh oleh sesiapa..
if aku salah,aku diam and mengaku..
if aku tak salah,better aku diam..
kalau aku bersuara,apa aku dapat??
issue tu akan jadi berlarutan..
so better aku diam..
akan pretend aku yang salah..
aku rasa tu yang terbaik kot..
if aku kena marah dengan parents aku,kalau aku bersuara,parents aku akan marah sebab menjawab..
if aku diam,parents aku akan tanya kenapa aku diam..
so ape yang patut aku buat??
N.O.T.H.I.N.G
thats why aku tak suka bersura and cari pasal..
selalunya orang yang akan cari pasal dengan aku..
kepada orang yang tak puas hati dengan aku,survey-survey dulu ok aku..
kalau korang dah terror and taekwando tali pinggang hitam baru gaduh dengan aku k..
kalau stakat putih,celah gigi aku jelah nak gaduh nan korang..
so jangan buangkan masa aku eh..
kalau stakat brani sound and soh membe-membe korang back up korang,terima kasih jela..
nampak sangat korang PENAKUT.

0 dedaun pudina: