CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 24 September 2011

aku..


aku..suka amik pic diri sendiri candid..
tak kiralah samada orang amik ke,aku amik ke,memang aku suka..
n aku suka gak orang yang amik pic barang-barang aku..
dia bukan focuskan kat muka aku,tapi badan or barang-barang perhiasan aku..
suka gila wei macam nie...


aku jugak suka amik pic muka buruk..
aku malas ah nak cover cantik nie..
muke memang tak cun,watpe nak cover kan kan kan?
yang aku pelik,aku wat muke buruk pun ade orang cakap comel..
bodek je kot...
even kalau nak sedapkan hati je,aku happy..
terima kasih..
hehe..people,if kite wat muke buruk macammana pun,ada sebenarnya suka..
so jangan risau..
ingat tuh..
aku bukan nak suruh kau buat muka buruk,tapi takyah lah nak cover cun or cantik k..

0 dedaun pudina: