CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 5 September 2011

aku rindu..

aku sebenarnya rindukan arwah kakak aku..
dulu masa arwah kakak aku dah habis belajar,memang aku dok berkepit je dengan dia..
pergi mana-mana pun sama-sama..
kire macam kawan baik lah kiteorang nie..
dulu lama gila aku tak boleh terima pemergian arwah kakak aku..
kadang-kadang aku termimpikan dia..
dia ajak aku temankan dia..
tapi tu kan mimpi..
kalau real,dah lama aku temankan dia..
aku sebenarnya takut nak belajar lagi..
sebab dah tengok cerita final destination..
arwah kakak aku dah meninggal,aku takut nanti kalau aku nak tengok result test aku,aku pulak yang meninggal..
sebab tu aku takut..
aku pun taktau nak buat apa sekarang nie.. 
ya Allah,tolonglah hambamu ini..

0 dedaun pudina: