CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 20 September 2011

aku happy sangat..


"baby tetap yang pertama kat hati b. B takkan lupa n berubah kat baby. tapi bagi b masa..b sayangkan bby okay.."

itulah last message yang nazrin hantar kat aku..
aku terus tersenyum bila baca message tu..
happy sangat-sangat..
even kami belum couple balik,ayat tu pun dah buat aku happy..
tengok macam ayat biasa je kan?
tapi banyak maksud dalam ayat tu..
terima kasih nazrin..
maaflah tak reply message b semalam..
bby tertidur pukul 6..
tertidur..
bukannya nak tidur pun time tu..
bby sedih-sedih semalam,b yang happykan bby..
kalau ayat b bagi tu tipu pun,bby happy..
bby suka..
terima kasih sangat-sangat..
aku cuma sayangkan nazrin..
hanya dia..
dialah orang yang paling lama aku couple..
2 tahun..
lame gila kan?
lame okay..bukan lama..
so baca btol-btol okay..
haha..

0 dedaun pudina: