CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 5 August 2011

terima kasih mohd iqbal..

malam tadi aku suruh iqbal nie call aku..
sebab dah lama tak bergayut nan dia..
so dia call aku malam tadi..
syok woo..
dia nie macam pakar kaunseling aku la..
aku careta dari A to Z kat dia masalah aku,condition aku..
then dia bagi nasihat yang cukup berguna bagi aku..
terima kasih ye iqbal..
aku akan dengar cakap kau..
aku ingat nasihat kau sampai skang..
thanks once again..
very appreciate it.. 
aku akan wat apa yang u suruh i wat tu okay..

0 dedaun pudina: