CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 22 August 2011

perasaanku..


okay entry kali nie pulak aku nak cerita pasal perasaan aku pulak..
kadang-kadang aku rasa happy bersingle..
tapi bila kalau aku g shopping complex,aku nampak orang lain dengan couple dia sendiri,
aku rasa jealous pulak..
tapi jimat sikit kredit aku bila single nie..
best wok..
kadang-kadang aku rindu sangat dengan ex boyfriend aku iaitu nazrin..
rindu nak bergayut phone nan dia,tengok wayang dengan dia,macam-macam lagi lah..
yelah dah 2 tahun dengan dia kan..
siapa yang tak rindu seyh..
tapi bila fikir balik ego dia,nak menang je bila gado,terus rasa nyampah lak kat dia..
sekarang nie pun aku selalu message nan iqbal je..
kadang-kadang kesian jugak nan dia sebab terpaksa layan kerenah aku..
aku dah start sayang kat iqbal nie..kadang-kadang tak..
aku pun taktahu mana satu betul..
so aku buat camnie jelah..
aku biarkan iqbal and nazrin yang cari aku..
siapa nak aku,aku terima orang tu..

0 dedaun pudina: