CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 25 August 2011

penat tapi best~~

okay semalam pukul 11 pagi,aku pergi giant plentong dengan fariz,izue n zul..
sebab nya si fariz nie nak gunting rambut..
so kiranya aku just temankan jela..
tapi aku pergi kedai membe aku shaniz praktikal..
umm..ape lagi erk..then terus pergi jusco..
shopping time..
aku ingatkan perempuan shopping gila babi punya aruk,rupa-rupanya lelaki lagi teruk..
samuk gila wei..
okay lah,membe aku nie even dia lelaki,tapi memang kaki shopping..
penat berjalan..
fariz nak belanja aku satu baju,tapi no thanks k..
lebih baik dia simpan duit tu..
dah penat-penat kerja,takkan la dia nak habiskan duit demi aku kan..
pic kat bawah yang dengan perempuan tu pulak semua kawan baik aku..
aku nak jumpa dia even kat tempat kerja dia..
but okay what..less than nothing right??hehe
then berbuka kat pizza hut..dengan ieda sekali..
dia dapat break masa berbuka je..
umm..ini la pic-picnya..kalau nak tengok yang banyak,tengok kat farish oh lala punya pic..
memang banyak picnya..
sampai tak larat aku nak combinekan..

so selamat melihat k..
apa-apa pun.aku happy sangat dapat jumpa diorang..
rindu gila..
actually diorang nie lah membe baik aku..
aku tak suka kawan nan pompuan..
so fariz,izue n zul lah yang beik nan aku..
kawan dengan dioang start aku form 1,tapi jadi membe baik since form 4..
sayang korang~~

0 dedaun pudina: