CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 14 August 2011

nak semua orang datang raya rumah aku okay..


okay raya tahun nie aku nak y'all semua kawan-kawan and cousin-cousin raya raya rumah aku..
aku tak peduli raya yang ke berapa..
yang penting y'all datang..
kalau y'all tak datang,siap lah..
memang aku terajang sorang-sorang..
haha..aku taknak y'all just wish kat aku je.
kalau wish tu bapak aku pun boleh..
tahun nie aku rasa sedikit kelainan sebab aku bertudung..
even y'all cakap tak cun aku pakai tudung,bukan y'all yang tanggung dosa kalau aku tak bertudung..
kan kan kan?
so better y'all diam-diam je okay..
tahun nie meriah sedikit rumah mak mah aku kat muar tu sebab aku sambut raya sekali dengan keluarga cu..
mesti meriah punya lah..confirm..

0 dedaun pudina: