CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 24 August 2011

in a open relationship with iqbal~~


aku sangat-sangat happy sekali..
even aku tak couple dengan dia,open relationship pun kira okay what..
dia serik bercouple-couple nie,aku pun sama..
so kiteorang sekarang baru nak kenal hati budi sesama sendiri..
dia tahu kesialan aku n kebaikan aku,aku pun dah tahu sikit-sikit pasal dia..
even lebih kurang 30%,less than nothing right..
aku pun pelik kenapa dia sanggup melayan perempuan gemok,perangai sial n ermm..fizikal tak cantik can aku..
jodoh kott..perasan gila aku nie..
hello he's such a good guy..not good,GREAT guy..
dia baik,handsome,paham perangai aku,macam-macam lagi lah pasal iqbal nie..
tapi malam tadi memang dia buat aku happy sangat-sangat..
aku rasa ramai perempuan suka kat dia..
yang lawa,body baik punya,pandai,tapi aku pun tak tahu kenapa dia taknak..
aku dah jampi dia sebenarnya..
haha..okay u've got me..
i'm just kidding..kan dosa wat camtu..
lagipun aku rasa nonsense buat macam tu.
so take note guy,i wont do that ever!!
hehe..baik kan aku nie?perasan gila..
tapi lek uh..kalau bukan aku puji diri sendiri,siapa lagi kan kan kan?
haha..apa-apa pun,iqbal,thanks sebab buat i happy gila dengan u..
u suka sangat..
ingat tau..i dah sayang u,so dontcha blow it away okay...
i love you~~

0 dedaun pudina: