CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 22 August 2011

hello hello..



hello people..how are you???
me?i'm great..
okay entry kali nie aku nak cerita lah pulak pasal ada sorang hamba allah sound aku kat facebook..
nama dirahsiakan..
aku taknak lah aib kan dia..
even dia reject and sound-sound aku sebab aku pakai tudung,aku taknak lah nak aibkan dia..
dia pun hamba allah..
so aku biarkan dia sedar apa yang dia cakap tu..
dia cakap aku tak layak pakai tudung..
kau siapa nak cakap samada aku nie layar atau tak?
kau tuhan ke?tak kan?
Allah pun maafkan hamba nya even orang tau buat salah yang paling besar..
aku langsung tak kenal siapa mamat tu..
so aku nie confirm-confirmlah tak buat salah apa-apa dengan dia..
kalau kau sound aku pakai facebook sesiapa,and kalau aku buat salah dengan kau,aku betul-betul mintak maaf..
aku pakai tudung langsung takde kena mengena dengan perangai aku..
aku pakai tudung sebab nak tutup aurat..
titik..so kau nak lawan apa lagi?
even perangai aku macam kimak pun,so what?
perangai aku,dosa pahala aku,aku sendiri yang tanggung..
kau tak tanggung kan?so diam jelah ye..
apa-apa pun,ada cara nak sound orang nie..
kau baru 18 tahu,so nak sound orang yang lebih tua daripada kau tu agak-agak lah sikit ye..