CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 9 August 2011

good morning semua..


good morning semua..
even dah nak afternoon,sape peduli?
haha..okay lah..
good morning and afternoon okay..
so amacam korang??
ada baik?kalau baik,alhamdulillah..
kalau tak sihat, better korang makan ubat eyh..
biar cepat sihat..
n kalau korang sakit,aku akan doakan korang sihat ye..
aku sihat je kat sini..
bosan lah dok uma nie..
kalau nak keluar pun kena ada orang teman kan sebab takut ada apa-apa..
tapi aku taknak ada orang teman kan sebab aku trauma..
dulu aku drive,then accident,kakak aku meninggal..
thats why aku tak nak ada orang temankan aku..
sebenarnya aku taktau nak story apa..
saja je aku post nie sebab ada sorang hamba allah nie nak tahu perkembangan aku..
terima kasih ye..
hehe..okay lah..kalau aku ada cerita,aku story kat korang k..
bye-bye semua..

0 dedaun pudina: