CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 12 August 2011

gembira terhadap iqbal sekarang..


okay everybody..
this is my new boyfriend..
wkakaka..nie membe aku la wei..
yang dak nama dia iqbal tu..
yang aku dah post 2 benda pasal mamat nie tu..
nama kat facebook dia Quekiko Futura..
dia nie tak kedekut kredit untuk call aku..
dia nie sweet orangnya..
yang aku suka perangai dia nie sebab dia nie manja sangat-sangat..
maybe dulu mak dia teringin nak anak perempuan kot..
tak alih-alih dapat anak laki pulak..
sebab tu perangai dia macam perempuan sikit..
y'all jangan salah anggap okay..
iqbal nie dengan aku je manja..
so jangan korang jealous okay..
aku suka laki yang penyayang..dia nie penyayang orangnya..
sebab tu lah kot aku suka kat dia..
dulu masa kaki aku kena operation,kan aku dok kat dalam wad,selain iylia athira teman kan aku malam-malam,iqbal lah yang temankan aku..
dia suka merayap sampai pukul 2 or 3 pagi baru balik..
then bila dia dah sampai rumah,dia akan call aku..
so kami bergayut lah lama-lama..
sweet kan iqbal nie..
aku percaya dengan kuasa tuhan je..
kalau aku ada jodoh dengan iqbal nie,iqbal akan declare dengan aku..
skarang nie tak lagi sebab dia belum bersedia nak bercouple-couple nie..
apa-apa hal pun iqbal,you're the coolest guy I ever seen..
aku teringat yang dia nie pernah nyanyi lagi korea kat aku..
aku pun dah tak ingat lagu apa..
yang aku tahu,tu lagu soundtrack cerita you're beautiful..
cool dude! wa tabik spring sama lu!
aku suka kalau laki tak ada nak rasa malu-malu nie..
geli je nak malu-malu nie..
iqbal,lu dah wat wa sayang kat lu,lu jangan blah eh..
kang wa sebat lu kang..hehe..

0 dedaun pudina: