CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 7 August 2011

dibelenggu kebosanan


haishh bosannya hidup aku skang nie..
tak study,tak blajar..
ape aje yang boleh aku buat??
nothing..takde bende yang boleh aku buat..
bosan tahap dewa nie..hehe
y'all ni at least keje or blaja..
aku??takley weii..
sebab tu aku bosan dok kat uma..
dok kat uma pon pusing-pusing habiskan duit je..
ade kereta lah katekan..
so senang sikit lah kalau nak g mana-mana..
hehe..aku sihat-sihat je..
even skang nie 80% sihat,ok what..
kita kene bersyukur..
kan kan kan??
so aku kat rumah nie blaja mengaji,tahu hal-hal agama jelah..
kiamat pon dah dekat kan..
so aku taknak masuk neraka n terseksa kat padang masyar nanti..
kalau y'all still nak berperangai y'all yang tak elok tu,do i care?
Allah lagi peduli okay sebab perkata y'all tu antara y'all and Allah..
minat-mintak taubat la wei..
aku nak nasihatkan orang pun,aku bukannya betul sangat..
so camnie jela,y'all ade otak,y'all pikir la sendiri..

0 dedaun pudina: