CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 16 August 2011

beli buku conteng-conteng..


okay everybody..nie buku conteng-contengnya..best woi..popular wei..
gempak woi dapat beli buku nie..
aku dulu nak beli buku nie tp tak kesampaian..
then dia ada jual balik,memang aku beli dua-dua..
actually arwah kakak aku yang promote web conteng-conteng.com kat aku..
arwah kakak aku memang suka lukisan-lukisan dia..
aku pun suka jugak..
kiranya aku dah beli buku tu,aku belikan kakak aku lah senang cerita..
hope arwah kakak aku suka aku beli buku favorite dia..
y'all mesti fikir aku tak betul kan skang nie?
aku sihat alhamdulillah okay..
aku akan buat apa yang arwah kakak aku suka..
harap-harap pahala yang aku buat tu pergi kepada dia lah..
and sebab dia lah aku start pakai tudung..
pertama kerana Allah,keduanya kerana arwah Zurina iaitu kakak aku..
aku hari-hari sembahyang and sedekahkan al-fatihah kepada dia..
hope dia tenang kat sana.. 

0 dedaun pudina: