CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 13 August 2011

baca kat notes facebook?ape barang seyh..baca kat sini.

aku sayang kat dia nie..serious wei..
memang sayang..kalau aku merajuk je,dia terus call and explain..
dia tak sedap hati kalau tak explain kat aku..
so aku rasa dia memang serious nan aku..
lupa nak gtaw,kepada beautiful readers yang baru nak baca pasal dia nie,biar aku kenalkan okay..
okay nama dia iqbal..kalau kau baca notes facebook or older post aku pasal sorang lelaki yang bernama iqbal tu,nie lah dia orang nye..
dia dok bangi..kawan kepada luqman iaitu ex aku,yeyeq(ex dia),rush and yana..
aku pun tak ingat lah bila aku start kenal nan dia..
yang aku tahu aku admire gila kat dia..
dah 3 post dah yang aku tulis pasal dia..
orang cam iqbal nie,petik jari je bertimbun perempuan nak kat dia..
tapi tak tahu kenapa dia taknak..
dia cakap dia nak anggap aku nie lebih kawan..
paham-paham sendiri lah okay..
tapi taknak couple..
dia nak betul-betul kenal aku dulu..
aku rasa stakat nie baru 20% dia tahu pasal aku..
aku faham dia camne..
slow-slow lah katakan..
lagipun aku nan dia maybe fobia kot nan kenal terus couple nie..
thats why nak slow-slow...
aku happy sangat dia muncul dalam hidup aku..
aku rasa macam dia lah jodoh aku..
alhamdulillah..terima kasih Allah..
aku bukannya yakin sangat pasal aku nan dia,aku berdoa je..so harap korang faham lah ye..
iqbal,i sayang u..nak sangat hidup nan u..
i rasa macam u je dapat faham i..
kalau i wat u sakit hati,i mintak maaf k..
k lah y'all.. taknak y'all muntah-muntah baca i jiwang pasal aku nan iqbal nie..
hehe.bye-bye..assalammualaikum..

0 dedaun pudina: