CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 7 August 2011

aku tak sempurna


assalammualaikum semua..
skang nie mesti korang pelik kan kenape aku banyak tulis bab-bab agama?
aku rasa macam perlu kott aku share dengan y'all ape yg aku tahu..
kalau aku salah,y'all betulkan aku okay?
kita share lah ape yg kita tahu okay?
umm..aku nak nasihat pun memang tak lah kan..
sebab aku nie pun tiap-tiap hari buat salah..
so tak perlu aku nasihatkan y'all..
aku share jelah..
aku rasa tu jelah yang terbaik..
y'all kalau tahu apa yang y'all wat tu salah,jangan lah buat okay?
y'all pun ada otak,y'all fikir lah sendiri okay..
Allah bagi y'all otak tu sebab nak bg y'all fikir kebesaran-Nya n bab-bab duniawi..
y'all jaga lah apa yang Allah bagi tu elok-elok ok?
aku nie pun 40% daya ingatan aku hilang selama-lamanya sebab aku dulu lalai n lupakan Allah..
Allah bagi aku second chance nie sebab nak suruh aku berubah..
alhamdulillah..

1 dedaun pudina:

achik_mar

setiap yg terjadi ade hikmahnyer.. ^_^
xde sape yg bole ubah diri kita , selain diri kita sendiri atas kehendak diri sendiri..