CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 31 July 2011

useless la wei


aku rase useless la wei mak bapak korang letak nama depan korang muhammad tu..
korang tahu tak yang korang nie pegang amanah amik nama rasullah??
korang tak baca article agama ke yang korang dah pegeng amanah nama tu,korang jaga lah elok-elok bodoh!!
even aku banyak lupa pun aku baca bab-bab agama nie sial.
sedih aku tengok jantan-jantan yang ada nama depan muhammad tu semua nya perangai macam kimak.
wei.kalau nama lu tu macam nama mat saleh tu gua ley tahan agy lah.nie tak,nama rasullah tu.
jaga la baik-baik..
mak bapak korang memerah otak pikirkan nama tu untuk korang,korang jage la baik-baik..
sorry la wei aku tulis macam kimak sikit..
tapi aku tengah marah sangat-sangat!!
berubah la wei..
allah bagi korang hidup untuk korang berubah jadi lagi baik..
cuba kalau allah tarik nyawa korang time korang tak wat solat taubat lagi,korang nak?
mesti taknak kan..
so berubah la eh..
tugas yang senang je kan..


0 dedaun pudina: