CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 22 July 2011

tag from arwah zurina..jawab lek..

1. Apa nama URL blog dan dari mana datangnya nama itu.
err..zarith tu name saye n pudina tu trademark saye time ade myspace dulu. :)

2. Apa method dalam penulisan anda
pergh..ayat dewan bahase dan pustake seyh..haha..entahla..saye nie banyak idea nak tulis..tp bile dah nak tulis tu teros malas n ketandusan idea..taktau la idea tu g mane..lari kott...haha..so saye banyak letakkan gambar rajah dalam blog saye supaye para pembaca n stalker2 saye tak bosan bace blog saye..hehe

3. pernah rasa nak hapuskan blog?
belum lagi kott..haha..saya ade 2 blog ye kawan2..lagi 1 punya yang ni..http://zarithlilox.blogspot.com/

4. Pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
of course la pernah..ape lak tak pernah..akak saye ade blog..adik saye ade blog..coussins2 saye ade blog juga maaa...

5. Apa perasaan anda bila orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik.
err..soalan 1 juta ringgit nie..umm..saya akan cakap "ADE AKU KISAH?" kat dia..hahaha

6. Bila blog anda diberanakkan?
entahla..beberape tahun yang lepas..tp dulu tak aktif..so saye delete semua post saye yang lame tu n post yang baru..kire blog baru lah..pade bile erk..tp yang tau time spm...hehe..tahun 2009..yang lagi satu tu tahun lepas..lecturer soh wat..

7. Siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?
kakak saye :)    alfathihah....

8. Perasaan anda bila orang berkata tentang blog anda:
eley..nak ckp2 pulak..dia tu takde blog sebenarnyer..dia jelez..hahaha....kan kan??ngaku jela..haha


0 dedaun pudina: