CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 25 July 2011

sukanya!


lawa kan keypad lappy aku??haha

aku suka sangat sebab since aku form 5 lepas spm,sampai skang rupe-rupenya dah 205 post dah..hehe..
bangga gila aku..actually masa aku form 3 tak silap aku,aku dah buat blog nie..then aku delete semua yang aku post dulu and buat yang baru..konon-konon blog baru lah..hehe..tapi seriously doe..aku macam tak caya lah dah ada 205..yang gambar kat bawah nie dashboard blog aku sebagai tanda bukti lah..hehe..yang a story begin tu adik aku punya..kelmarin aku buatkan dia..ngee...aku sayang blog aku nie weiiii~~

0 dedaun pudina: