CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 24 July 2011

sobsob!!


korang mesti kenal an nan minah nie..ape?tak kenal?
korang nie memang tak universal tol la..
dia nie amy winehouse..
yang nyanyi lagu rehab tu..kalau korang tak tau lagu ape,korang tunggu je lagu kat playlist blog aku nie..
pas lagu muse nie,lagu dia lah..confirm korang pernah dengar..
suke or tak,tu blakang cite okay..
yang penting,aku suka dia nie..suka lagu jela..
perangai and dress-up dia,aku tak suka..hehe
tadi aku tengok berita singapore yang menyatakan dia nie dah mati..
la...ciannya dia..kan kan??
pas nie aku dah tak dapat lah dengar suara yang lantang macam dia tu..
okay,suara dia memang best!
aku suka gila nan suara dia..
ape-ape hal pun,amy winehouse,rest in peace okay!!
people,dont do drugs okay??
it will make u suffer like her..
okay, u got me..
i lentikkan mata i nie ikut dia..
i love her fucking eyes!!
god i wanna have an eyes just like her!!

0 dedaun pudina: