CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 31 July 2011

saya sayang nazrin!!!


okay kanak-kanak,ini boyfriend aku..
dan juga bakal suamiku..
namanya nazrin ye..
so just panggil dia nazrin okay..
aku tak suka kalau korang panggil dia nadz..
geli je..mak bapak dia kan dah bagi dia nama nazrin..
so panggil dia nazrin jelah..
dia setahun lagi tua dari aku..
so umur dia 20 lah kan..
tapi dia matured gila..
thats why aku suka gila kat dia..
hehe..he is a policeman..
ape??korang tak faham??
dia kerja polis lah..
bukan polis bantuan okayy..
polis sepenuh masa..
dia dulu pergi pulapol,macam-macam lagi lah..
hehe..so y'all jangan lah nak buat salah ape-ape okay..
jangan nak menyusahkan polis untuk buat kerja menangkap y'all..haha..
kiteorang couple sejak 3 november 2009..
so dah nak 2 tahun la aku couple dengan dia..
bila y'all dah tau tu,y'all tak payah la nak ngada-ngada gatal nan aku okayyyy..
b,sayang b sangat-sangat!!
bitch,kalau kau rasa kau bukan bitch and dah gatal pantat sangat nak jantan,
jangan nak dok nyendeng kat pakwe aku nie erh..
kang aku rabakkan pepek kau nan tangan aku sendiri okayyy!!!

0 dedaun pudina: