CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 26 July 2011

pakai tudung la wei pompuan!!!


hari tu aku ade bace article yang suami memang kena teruk ah kalau tak paksa bini dia pakai tudung kat akhirat t..perghhh..
memang lah pakai tudung tu wajib..
tapi sebelum kahwin,bapak and abang yang tanggung dosa aurat korang..
bila dah kahwin,suami pulak sambung tanggung dosa korang..
korang kan cintakan suami korang,so ringankan lah beban dia..
bukannya susah pun..pakai tudung je..
korang tak pakai tudung,suami korang yang tanggung dosa kau tau tak!
aku marah?memang lah aku marah~~
memang lah kalau tak pakai tudung korang nampak cantik..
tapi kalau bertudung kan lagi cantik..
korang tak sembahyang tu dah dosa,tak tutup aurat pon tambah dosa lagi..
korang tak kesian ke kat suami korang sebab tanggung dosa korang??
korang taknak sembahyang tu ley blah agy,nie tak,kerja senang je kot kene tutup aurat..
camnie jela eh..kalau korang sayangkan suami korang,try lah pakai tudung..
for those yang tak kahwin agy,wat ar macam aku wat..
kan bapak and abang korang yang tanggung dosa korang?
tak kesian ke?aku kesian gila sial..
korang try la cam aku nie..
aku pon try sikit-sikit pakai tudung..
aku merajinkan diri untuk pakai tudung..
even pergi kedai pon pakai tudung...
slow-slow lah..
nanti kalau rasa wajib pakai tudung,aku akan terus pakai..
korang pon doakan aku ea??
aku adore gila nan tyha sarkawi..
dia start kahwin je,terus pakai tudung..
bukan slow-slow,terus pakai tu..
masyukk gila..
aku nak sangat jadi cam dia..
kepada korang,try slow-slow la ea??
korang dah niat tu pon dapat pahala tau tak..
ape-ape hal pon,aku doakan korang akan pakai tudung k..

0 dedaun pudina: