CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 23 July 2011

oh my god


oh my god..rupenyer dah 4 hari dah aku break nan Nazrin..sayang pulak rasanya..lagi 3 bukan nak 2 tahun aku couple nan dia...tiba-tiba aku rasa rindu sangat-sangat kat dia..rindu nak bermanja-manja dengan dia,nak berbual dengan dia,nak kene suap dengan dia,nak g tengok wayang nan dia..rindu ouh!! Nazrin tak kedekut dengan puji-pujian..dia selalu puji aku even aku tak suka orang puji  aku..aku rasa dia sweet sangat-sangat..bila dah break nan dia,barulah aku sedar tu semua..sedih sangat-sangat..dia langsung tak kedekut duit demi aku..tapi aku taklah nak kikis duit dia..tapi dia sanggup berhabis duit demi orang yang dia cinta..terima kasih atas segala-galanya Nazrin..aku tak faham dengan kerja dia..y'all mesti dah jemu tengok kami nie gado,break then couple lek kan??i think jodoh kot nak menguji kiteorang..sabar jela...honestly sampai skang nie kiteorang still contact but not as couple lah..mungkin dah terbiase report kalau nak g mane-mane or nak buat ape..tak dapat..tapi aku lagi prefer macam nie..macam dah bebas sikit lah..dia takde hak nak marah aku..tapi bukannya aku dah tak hormat kat dia..aku hormat..sebab dia lagi tua dari aku..tapi macam dah takde hak la nak memerintah aku lagi..aku anggap je kiteorang couple,tapi hakikatnye tak..aku nak kalau ade jodoh t,terus kahwin..senang cerita..hehe..wish me luck ok??

0 dedaun pudina: