CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 8 July 2011

oh gosh..i love him!!

me and nazrin..


aku dah terpisah nan Nazrin..sebabnya??sebab dia tak boleh faham aku...aku berkawan dengan cikgu sebab dia yang boleh faham aku..actually only cikgu n abang amy rock je yg ley faham aku..abang amy rock tu boyfriend kakak aku..pagi tadi aku keluar nan cikgu sariman g jalan2..then dia nak marah aku sangat..aku tau dia cemburu..tak salah...tapi agak2 lah kalau nak jelez pon..cikgu sariman tu pun dah ada bini n anak..takkan la aku bodoh sangat nak kat laki orang..plus,kalau stress sangat dengan kerja tu,jangan la nak marah lebey2 lak..aku ni pon ade prasaan..aku kua nan cikgu sariman as friend only..not as couple.so aku tau lah had nya..hurmm..sedih sangat..mula2 memang lah aku pon marah,then tiba2 dia bahasakan diri dia aku—kau nan aku..siapa tak sedih??hurmm..then aku teringat kate2 cikgu,dia cakap kalau bf aku nga hot,aku jangan la hot nan dia gak..kalau dua2 hot,ape2 pon tak jadi..then aku still remain cakap bbby nan dia...then aku just cakap takpe lah,kalau ade jodoh, kite akan contact lek and kawin..kalau takde,redha jela..tapi dia salah faham lak..dia cakap yg aku nie lagi pilih kwn2..bukan cam tu wahai nazrin..jangan la banyak pikir yang bukan2 sangat..aku bukan nya pilih kwn2 sangat,then kau nak aku tunggu kau macam orang bodoh,kau cuma pilih untuk kepentingan kau je kan?kepentingan aku?ade kau pikir?kalau ada,kau takkan nak cari gado nan aku..aku dah dapat kau yang handsome,penyabar,kire bagus lah untuk aku..tapi kau dapat awek yang buruk,tak penyabar cam aku nie memang malang lah..aku nak kau tahu yang aku sayang sangat2 kat kau..kite dah cpl dah nak 2 tahun kan??kau pon sanggup balik jumpe aku,takkan la aku tak appreciate kau?aku appreciate sangat2..thanks nazrin..ape2 hal pon aku mintak maaf sebab wat kau jelez..honestly aku agy suke kawan nan laki drpd nan pmpn..so harap kau faham la k..hilang ingatan tu modal aku?cuba kau kat tempat aku..mesti kau pun sedih and taknak hilang ingatan..dah aku btol2 tak ingat,so kau marah lah kat Allah..jangan marah aku..

abang amy rock..yang nie plak pic aku and cikgu sariman kat kote tinggi..                                                                                                                                                                                                                                                                                     

0 dedaun pudina: