CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 21 July 2011

NANA THE MOVIE

okay yang pakai baju putih tu mika nakashima n yang pakai jacket itam tu aoi miyazaki

haha..even aku dah lambat untuk cakap pasal movie nie,tapi aku peduli ape..aku tetap akan cakap yang movie nie best gile doe..gua bagi 5 bintang kat movie nie..ape?korang tak pernah tengok lagi movie nie?better korang g tengok la wei..best gila!movie nie diadaptasikan dari buku..cite nie cite jepun..pelakon2nye kalau korang tahu la,mika nakashima, dan aoi miyazaki..kang aku tulis semua pelakonnye kang,korang pening lak..better aku tulis yang penting2 je..cite nie mengisahkan 2 orang budak yang nama dia sama iaitu Nana,umur pon sama,20 tahun..okay,mika nakashima tu berlakon sebagai Nana Osaki,and aoi miyazaki berlakon sebagai Nana Komatsu..
Nana osaki nie seorang penyayi yang bersifat tenang,pendiam,and penyanyi rock..dia punya kumpulan popular kat kampung dia..so dia cuba datang ke tokyo untuk mencuba nasib..sementara tu, dia ada masalah nan boyfriend dia,boyfriend dia tinggalkan dia n masuk group lain kat tokyo tu..tapi dia taknak masalah peribadi dia bercampur aduk dengan impian besar dia..bah kan dia tekad tak akan berhenti nyanyi sampai dia berhasil jadi penyanyi rock kat jepun tu..
okay,nie boyfriend Nana Osaki..handsome kan..nama dia ren..aku minat doe dia nie..haha
okay ini plak Nana komatsu..dia nie gadis yang ceria n manis..dia nie ade sifat buruk iaitu senang jatuh cinta..dia nie ade boyfriend dah kat tokyo sebab boyfriend dia belajar kat sekolah seni kat tokyo tu..then dia datang ke tokyo n berharap dia dapat jumpa boyfriend dia..

kebetulan Nana Osaki and Nana Komatsu jumpe kat kereta api yang sama,then berbual last2 tahu yang diorang nie ada nama yang sama and umur yang sama..then kebetulan lak diorang jumpe kat apartment yang sama,bilik yang sama and berebut nak kan bilik tu..bilik 707..then dia dok la satu rumah,bilik lain2..ok lah,kalau aku cerita semua,lebih baik korang takyah tengok an..haha..tengok lah..best cite nie..
rumah diorang..meja tu Nana Osaki yang buat..kreatif kan??haha