CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 13 July 2011

jejak kasih bersama am..haha


kelakar kan entry yang nie??haha..but who cares??okay,biarkan aku kenalkan dulu..yang nie Hamdan Yacob..21 tahun..ape??handsome?g lah ngorat dia..dia pon nga single nie..haha..aku pernah jumpe dia nie skali je..tu pun kat CS nan ika faizal..
ok,inilah ika nye..cun kan?kacukan tu...hehe

aku jumpe am tu nan ika then g karaoke..kelakar sangat sebab suare yang tak sedap macam aku ni nyanyi nan orang yang suare nye sedap..am tu pon jenis layan kan je..haha..then kiteorang lost contact ..lagipun dia kan da ade awek,so takkan la aku nak kacau lak..then suddently dia da add aku semalam..aku terkejut gila..aku pon approve dia then terus rapat..bergayut fon nan dia,chat kat skype nan dia..best gilak..haha..papehal pon..am,thanks ea sbb sudi berkawan nan orang yang gila macam aku nie..haha

0 dedaun pudina: