CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 24 July 2011

jangan nak jadi plastik boleh tak!!


yeah inilah tajuk perbualan kita pada hari ini!
ini untuk y'all yang follow aku tapi tak baca apa yang aku dah post!
nama je dah follow!
tapi hampeh!
dah follow then tulis merepek-merepek kat tempat chat kat tepi tu..
korang dah ley mampos lah!!
cibai tol!
kau tulis jela kau dah baca and mintak aku baca balik! apa susah! ini tak,nak tulis merepek-merepek!
aku tak suka!kalau kau rasa aku nie annoying gila,unfollow je k..
aku tak kisah tak ada kau!
ramai lagi yang baca blog aku..
for those yang baca,terima kasih banyak-banyak okay??
saya hargai nya..anda bagitahu lah saya yang anda baca blog saya,nanti saya akan baca balik blog anda.. 
okay??bye-bye..
assalammualaikum..

0 dedaun pudina: