CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 21 July 2011

i adore you!!

hye there..kali nie aku nak post pulak pasal 10 artis lelaki melayu yang saya suka sangat!! hehe..gedik kan?tapi aku peduli ape.. kalau aku dapat salah seorang,takkan aku lepaskan!! haha..jom tengok siapakah antaranya..


yang ke-10: ZACK X-FACTOR
aku suke tengok muke dia..muke dia ala2 korea gitu..haha..muke dia sweet gila doeeee....whatever it is,zack,you're the man!!

yang ke-9: ADI PUTRA
betul ke aku eja name dia??haha..aku tau sebut je..eja aku tak reti..even mamat nie tak handsome sangat,aku peduli ape..aku tetap suka..haha..

yang ke-8: FAHRIN AHMAD
 honestly mamat nie handsome sangat2..cair aku kalau tengok dia senyum..hehe..tapi tak se-handsome yang lain..haha

yang ke-7: IQRAM DINZLY
arghhh!!! saranghe oppa!! comel kan??hehe..dia nie dah la handsome,stylo lak tu..ngee..

yang ke 6: ASHRAF SINCLAIR
wah..dia tengah cakap pasal hal negara masa nie..haha..aku taktau lah..maybe aku suka mat saleh kot..haha..dia nie handsome woo..dia nie laki bunga...cakap lah korang tak kenal??memang nak kena hentak nie..haha

yang ke-5: FAUZIE LAILY
ok,aku takkan marah kalau korang tak kenal nie..perkenalkan,ini fauzie laily..pelakon n penyanyi singapore..aku nie memang universal sikit..haha..handsome kan dia??dia buat muke buruk pon tetap handsome..

yang ke-4: DANNY X-FACTOR
danny nie cute sangat..muke dia pon baby face..geram aku tengok dia nie..ngee~~

yang ke-3:ASHRAF MUSLIM
teng2..ini lah bf aku yang sebenar..haha..gurau jela...nie ashraf muslim..memang muslim..haha..handsome kan??aku dah choopp dulu..

yang ke-2: SEIN
ok inilah sein ruffedge..handsome kan??tapi yang ada di hati aku cuma nine..haha

yang pertama: NINE

okay,inilah yang berada dihatiku...zulkarnain..korang tak kenal??nine phyne ballerz..aku minat sangat kumpulan tu..bila dah berpecah,nine and billy plak yang nyanyi..name group dia BILLY ZULKARNAIN..yang nyanyi lagu hati terluka tu..then bila dah berpecah lagi,nine masuk group ruffedge..ouh nine..kau sentiasa dalam ingatan ku..chewahh..haha

2 dedaun pudina:

NINE

MashaAllah... alamak... termalu sat tengok page ni... hahahaha... ;p... but apa2 pun syukur Alhamdulillah... thank you very much for all the supports given throughout all this years!

Cik Pudina

abang, kalau abang malu, jangan bace! hahahaha