CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 31 July 2011

gilah ah..solute budak nie..


kali nie aku nak story plak pasal sorang cousin aku yang bernama arifah..umur dia 14 tahun..
yang aklu solute gila nan budak nie sebab dia bertudung..
cousin aku yang baya dia nie tak pakai tudung..
dia nie je yang pakai..
sebab tu lah aku solute gila kat dia..
arifah,keep wearing hijab okay..
you look so gorgeous wearing hijab!!
even dia form 2,dia dah nak dekat sama tinggi dengan aku..
sebab dia ikot bapak dia kott tinggi..
kakak dia pon pendek je..haha
ok dah..
kids,wearing jijab okayyyy

0 dedaun pudina: