CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 14 July 2011

gendega~~


assalammualaikum.. okay kali nie nak post pulak pasal diri aku.. 
aku memang dah single dah sekarang..if y'all tengok kat facebook,aku in a open relationship nan am or hamdan yacob tu tipu je sebenarnya..aku  saje soh dia approve sebab aku malas nak melayan dak2 laki gatal kat facebook tu..eh tolong lah erh kepade semua jantan yang nak chat nan aku kat IM facebook tu,sangat2 tak gentle okayy..lagi2 dak2 yang send message kat handphone aku,so makian la dapat daripade aku..aku pon da ramai gile kawan..tak terkira..aku taknak korang berkenalan nan aku sbb aku tak ingin pon nak menambah kan kwn aku yang sedia ada.. anons macam korang paham bahase kan?? kalau tak paham bahase gak,i think y'all need to study at kindergarden..haha..LOL..k lah..t aku reblog agy k..nak makan..so  jemput makan ye..bye2..

0 dedaun pudina: