CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 21 July 2011

brengsek!

hye anons! how are you?? okay,kali nie aku nak post pulak pasal adik aku,Zamira..kiteorang panggil dia iya je..nama je adik..tapi hampeh nak mampos..keje dia tau nak marah aku je.padahal adik tu.sabo je ar an..dia tau nak ejek 40 percent je sebab ingatan aku 40 percent hilang..geram tol aku.aku nak benti blaja kat poli pon dia nak bising.eh bukan aku taknak blajo ar derr!! aku nak tapi ape yang aku study tu tak masok pale otak,nak wat camne!! kau nak marah aku sebab abah dah keluarkan beratus2 ringgit untuk aku??aku pon kesian.tapi cuba kau  kat tempat aku..cakap pon takde gune la wei! mana sikap hormat kau kepade kakak kau?or cikgu kau tak ajar?huh.haprek la wei!! aku rabon jauh n silau..so what??dulu kakngah soh siapa yang drive malam??Aku an!! kau tu penumpang ja ah! tak payah nak bising lebey2~!

1 dedaun pudina:

just sassy

babe..aku phm perasaan kau...kau benti poli pon xpe..sbb keadaan xlh pkse..kau still baru baik sakit lg kn..sume phm..dowg pon x mrh kau benti..cume iya tu kurng phm gn kau...kau excident bkn effect bdn..tp effect otk..sbb tu kau belaja x lh msok..dier x de kt situasi kau..sbb tu dier ckp cm tu..dier kne phm..excident effect otk bkn kejp nk baik..lama..but kau mesti saba k..biakn ape org nk ckp..yg pntg,kau kuat trime sume tu..nnt bile kau btl2 dh ready sgt3 nk belaja,kau bole belaja kt mne2...even kau benti belaja poli,bkn lps ni ko xlh belaja kt mne2..ade je..kuat k..kwn2 kau mseh ade sbelh kau..