CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 24 July 2011

atiqah binti osman kott??haha..


okay murid-murid..meh cikgu kenal kan 1 tokoh yang teramat popular nie..haha
ini atiqah binti osman..maybe betol kot eja nama dia..
tak ingat lorh..harap sebut je..tapi eja dah tak reti..haha
dia nie sama umur ye dengan cikgu..haha
yang pakai baju merah tu ye..yang pakai baju kotak-kotak tu cikgu lah..
kalau murid-murid taktau,jangan masuk class cikgu lagi!haha
lawa kan dia??dia memang cantik..
lagi cantik daripada cikgu..and dia nie lebih tinggi daripada cikgu..
macam model lah..bukan macam lagi..memang model lah..haha
kali nie cikgu nak tulis pasal dia sebab cikgu rindu sangat kat dia..
dia je perempuan yang boleh memahami cikgu..
cikgu ada lagi sorang kawan baik,tapi dia takley faham perasaan cikgu macam mana..
cuma atiqah je yang boleh..
actually cikgu panggil dia pieqa je..lagi senang..
hehe..dia akan menyahut kalau ade orang panggil pieqa..
yang cikgu ingat,dia nie terror gila math..
SPM dia pun dapat A math..terrror kan?
cikgu nie pun only dapat B..ngee..
ok lah,cikgu nak siap[ nie..
nak keluar dengan pieqa g makan hot plate kat tesco plentong..
sedap wooo kat sana!
cikgu belanja dia..bdw,dia nie dah ada boyfriend k..
so murid-murid jangan nak dok usha dia okayy!!
kang cikgu rotan kang!!

0 dedaun pudina: