CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 23 July 2011

apekah profile picture anda di FB?

pic nie masa kat wedding atita haris..2 pupu sye..lawa kan dia..

Okay, sila on webcam anda dan sile upload gambar terkini anda menggunakan webcam. sebarang kegiatan edit-mengedit adalah dilarang sama sekali.

saya pakai komputer bapak saya..mana ade webcam..harap maaf la ye..hehe

sekarang sila upload gambar anda yang paling hodoh.
amik kat mcd kuantan bersame2 nan kak eryn n kak wan..tapi saya crop..saya pun aneh macam mana mata saya sebelah lagi tu boleh menyenget..haha..korang tak ley wat kan??amazing!haha..pic lama..kakak saya amik..rindunya kat dia..

sila upload gambar anda bersama si DIA.
pic nie amik masa kat jusco tebrau..time nie dah tak ingat bila..yang tahu nya,tahun lepas..haha

sila upload gambar anda bersama rakan baik anda

saya ade 2 kawan baik..tapi kedua2 nya akan jauh dari saya.. :(
nie kawan baik saya..nama nye ATIQAH..sayasayang sangat2 kat dia..dia memang baik..

sile buka apa-apa search engine ( Yahoo Search, Google Search etc ) dan search image untuk nama anda. dan sila upload gambar pertama yang muncul di senarai keputusan carian itu.
banyak gila kuar..hehe..banggenyer.. 

sila upload gambar kegemaran anda


suke kot gambar nie..sebab nampak sangat saya lagi putih and kurus..haha..pic lama nie..saja je nak combinekan..

yang terakhir, sila upload gambar pemandangan yang anda snap

sorry..takde..tak suka amik pic pemandangan..hehe

0 dedaun pudina: