CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 25 July 2011

1. adakah anda rasa anda hot?

mungkin uh..hahaha...tanye la orang pasal aku!! haha

2.update wallpaper pc/laptop yang anda gune sekarang?



3. cerita pasal gambar ni?

sam tsui ni kekasih aku ye kawan-kawan!!jangan nak amik dia dari aku!!haha

4. kali terakhir makan piza?

hehe..hari tu makan pizza hut johor jaya dengan zeti..yummy!!!
5. lagu terakhir anda dengar?

unitended by muse..aku minat gila doe lagu tu..kakak aku pon suke lagu tu gak..dengar lagu tu kat blog sndiri..haha
6. apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?

on facebook..bosannya dunia nie!!
7. selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?

fisya,yayet,kak zarith,wei,eh,oi and bby..yang bby tu nazrin je yang panggil..hahaha..gerek tak sume name aku??haha
8. tag lagi 5 orang yang nak kene tag?

entah..sape rase rajin,jawab lah..t dah tulis,bgtaw aku..aku nak baca..
9. sape orang no 1 dengan anda?

kan aku dah cakap aku taktau..
10. katekan sesuatu kepade orang?

people,behave yourself eh?hhahaha
11. adik dan kakak anda ade hubungan dengan sape?

dengan mat bangla mane tah aku pon taktau..wakakaka..haha..tak uh..eeeuuu!!dengan epi bufday!!haha..tak uh..nan epi..dah lama dah diorang couple..kakak aku lak couple nan amy rock..rock n roll..hahaha..tak rock pun..hehe..kakak aku setia nan amy tu sampai dia meninggal..sedih la weii!!! setia tol!!

12. kata-kata cinta kepada kekasih mereka?

err..kau jage iya tu baik2..to amy lak,kakak fisya akan happy kalau abang happy..
13. berikan 5 fakta yang anda tahu mengenai orang yang rapat dengan anda?

1.sangat-sangat garang macam harimau..haha
2.mereka bersimpati dengan aku..tapi aku tak suka!!
3.nak sangat jumpe korang!!!
4.jangan nak cari gaduh nan aku la wei!!
5.ape lagi erk..blur la...

0 dedaun pudina: