CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 10 June 2011

kelakar la weii..

daripade tadi aku dok terpikir..
kenape aku break  nan Nazrin..
huh..bukan stakat faiz je dia jealous..tapi nan samua laki..haha..
gambar cikgu sariman n aku pon aku jadikan profile picture kat facebook aku pon nak jealous..huh..ape lah..cikgu sariman tu da kawin n da ade anak pon..huh.. 
aku pon anggap dia sebagai cikgu aku je..
hurmm..skang ni kau nak kat aku lek??
kau ingat kau dapat??
huh..kau dah kutuk macam aku nie bitch,then kau nak kat aku lek??
sorry la derr..wa takkan nak kat lu ar..
so lu dah ley g mampos..
wa??wa takkan couple nan sesiape..wa tunggu jodoh wa je..
then wa masok group single..
haha..wa takkan abiskan duit mak bapak wa demi melayan sorang laki macam lu..huh..y'all mesti cakap wa nie cam keling an..sekejap couple,sekejap break..
entahlah..anggap jela wa nan dia da takde jodoh..
k lah.. wa nak g jusco..nak shopping~~
daaaaaaaaa

0 dedaun pudina: