CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 9 June 2011

I'm single!!

aku da break ngan Nazrin..
Kenape?malas ah nak cite..
aku agy suke kawan nan laki drpd kawan nan pompuan..
sebab pompuan kuat ngumpat..
so daripade wat tambah dosa,baik aku geng nan laki jea..
tapi Nazrin takley faham aku,dia cakap n kutuk cam aku ni bitch..
akusuke layan laki?padahal aku layan membe2 laki je..
yang lain, no way!!!
so aku anggap jela takde jodoh nan dia..
kenape suke layan faiz cina??
sebab dia yang ajar aku main drum la bodoh!!
kau ingat aku beromen ke nan dia??huh..
faiz tu baik sangat..
mak bapak aku pun tak bising aku g belajar main drum nan dia,
kau nak bising??kau sape pade aku??
kau cuma boyfriend aku..
kau bukan nye suami aku..so aku still hak bapak aku.
kau cakap ape2 lah untuk kite berbaik lek,aku taknak.
sebab?kau da kutuk aku,then kau wat donnow jela?
takpe..aku maafkan kau..
kau taknak aku? ramai lagi yang nak..
aku cume petik jari jea..huh..dah la..bye2