CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 1 March 2011

anyu, i love you lah! wkaka

Hey ya, Dah lama tak update blog nie. Rindu seyhhh.. Haha.Pape hal sorry k kepade stalker2 n follower2 yang tersayang sebab lama tak update.. busy sangat lately nie dengan assignment n problem yang tah ape2..Aku nie ade aje idea tapi bila nak menaip nye, terus blank n ketandusan idea..Lagipun daripade ley update 10 minit, jadi 1 jam sebab on facebook sekali..LOL.Ok kali nie aku nak cite pasal sorang mamat yang cam yeye nie.. Dia nie kalau tak yeye, orang  tak kenal dia.Nama dia Armirul Rahim Bin Haris(Taktau la betul ke tak) a.k.a Anyu. Mamat nie dua pupu aku.. Tapi aku kadang-kadang anggap dia cousin, kawan, n abang aku sendiri. Dia nie terlalu lalu lah baik sampai senang cite aku tak pernah la jumpe cousin, membe or abang yang sebaik dia nie.. Mana tak nya, lately ni aku down gila pasal problem study aku yang cm bodo nie n taktau nak pikir camne lagi dah. Mana taknya, risau beb lagi sebulan je nak final exam.mana lah aku  tak cuaknya. aku study, tapi aku sendiri taktau ape kejadahnye aku study tu..ape yang aku patut buat kat poli nie pon aku taktau. memang la sepatutnya aku study,tapi memang tak masuk kepale otak aku.so nak buat macam ne?tapi dia nie sanggop call aku malam semalam semate-mate nak nak nasihatkan aku.. Aku pun pelik lorh sebab bila orang lain yang nasihatkan aku, aku macam takley dengar sangat.. Tapi bila dia yang nasihatkan, aku rasa nak ikut sangat cam dia.. adore gila lah nan mamat sorang nie! ok aku pun taktau nak ngayat camne agy dah, papehal pun, anyu, you're da man yawwww! thanks for everything!! peace! :)

0 dedaun pudina: