CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 6 February 2011


Bingit la nan sorang hambe Allah ni..Punya lah bajek.. perghh.. Tak boleh blah siot.. Dia dak poli jb same nan aku. Tapi dia punya bangga tu macam blaja kat tempat yang grand! Orang lain takde pulak nak kecoh2.. Aku pun study situ gak la wei. Takde pun nak kecoh 1 malaysia. Aku ni tak kisah la kalau kau nak heboh2 kau study sana, Tapi annoying gila bila kau tulis status merepek2 kat facebook tu.. aku dah hide all pasal kau pun facebook ni macam haram tak faham bahase. Lagi2 kalau aku tengok muke kau, dengan suare kau yang ala2 langau baru lepas memantat an.. perrrggghhh.. Lagi la wat aku rase nak belasah kau. Hey bitch, Kau dah boleh pergi mampos la.. Kalau aku tengok muke kau je, mood aku terus berubah. Dengar suare kau je, ear drum aku terase nak pecah. Aku memang benci kat kau la sial!

0 dedaun pudina: