CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 8 January 2011

ouhh ba...



ouhh ba.. skarang nie nak cakap pulak tentang nama zarith..Nama zarith sebenarnye ialah Zarith Aufisya Binti Abdul Majid.. Mula-mula semua orang cakap nama zarith macam lelaki.. Tapi tak kisah lah nama macam lelaki ke, ape ke.. Parents zarith ambil nama zarith nie dari bini sultan Johor iaitu Raja Zarith Sofia..kalau y'all taktau, tak payah duduk Johor lah okay.. membazir je duduk Johor tapi taktau nama bini dia.. General knowledge tahu tak! huhu..
Ni lah Raja Zarith Sofia.. Cantik kan kan kan?? Adore~~

Then ramai orang panggil zarith dengan sebutan macam nie:
  1. ZARIT
  2. ZARET
  3. ZAIB(anak buah yang pelat..hahaha)
apa-apa cara y'all panggil zarith pun,zarith tetap nyaut..haha..okay, sepatutnya cara nak sebut  nama zarith  ni ialah ZARIS..kenapa ada S? sebab TH tu cara sebutannya S. kalau y'all tak percaya, tanya cikgu bahasa melayu.. 
Tak pun,laki kat atas nie nama dia kan HARITH ISKANDAR..kan y'all panggil dia cam ni, HARIS ISKANDAR.and not HARIT or HARET ISKANDAR.kan kan?? so do i.. TH tu jadi S ye kanak2..


pesanan buat insan: i dont care if y'all nak panggil i dengan camne pun n i dont fucking care if y'all nak cakap nama i macam lelaki. i bangga ada nama UNIK. 1 dalam sejuta..wakakaka.. unlike y'all punya nama.. kalau search kat google, macam2 pesen muka ley tengok..wakaka..shame shame~~

0 dedaun pudina: